Kucharz w restauracji hotelowej
Kucharz w restauracji hotelowej – SŁOWACJA
Dla naszego Klienta hotelu, położonego nad malowniczym słowackim Jeziorem Szczyrbskim w Tatrach Wysokich, poszukujemy Kandydata/Kandydatki na stanowisko kucharza do restauracji hotelowej
• Lokalizacja – Słowacja, Tatry Wysokie, hotel położony nad Jeziorem Szczyrbskim
• Start pracy - przyjazd dopasowany do kandydata – w dowolnym dniu
• Pierwszy dzień: rozmowa kwalifikacyjna połączona z testem praktycznym w kuchni
• Od następnego dnia: rozpoczęcie pracy
Oferta:
• Umowa o pracę tymczasową
• Wynagrodzenie podstawowe 1500 EUR brutto (około 1125 EUR netto) miesięcznie
• Możliwość zarobienia do 1800 EUR netto miesięcznie (łącznie z nadgodzinami)
• 168 - 176 godzin miesięcznie + nadgodziny
• Zmiany od 6:00 do 22:00 (dokładne godziny zależą od potrzeb)
• Zapewnione wyżywienie (śniadanie: 1 euro , obiad: 1,5 euro, kolacja: 1,5 euro)
• Zakwaterowanie zapewnione w hotelu (pokoje 1-3 osobowe, symboliczna opłata 10 euro/miesiąc)
Wymagania:
• Min. kilkumiesięczne doświadczenie jako kucharz
• Podstawowa znajomość procesów kulinarnych
• Podstawowa znajomość j. słowackiego (umożliwiająca komunikację i zrozumienie zamówień)
Zadania:
• Przygotowanie dań zgodnie z instrukcjami
• Kontrola jakości potraw i składników
• Przestrzeganie standardów higieny
• Współpraca z zespołem